miercuri, 30 martie 2011

Cer indurare !!!














Astazi,30 Martie 2011 , pentru prima data dupa prea mult timp , am ingenunchiat , si mi-am amintit cum este sa impartasesc cu Dumnezeu durerea mea , mi-am amintit cum sa cer iertare si indrumare . E greu , nu este usor de loc , este chiar mai greu acum ca sunt atat de departe de casa si de cei dragi. , si parca este si mai greu ca la inceput , mai greu ca atunci cand m-am intors prima data...poate pentru ca atunci mi-am regretat pacatele ce le facusem inainte sa stiu ca ele erau gresite , acum ma intorc inspre El cu rusine , tocmai pentru ca stiu ca am gresit de buna voie in perioada in care m-am indepartat de El...este foarte complicat , lanturile pacatului ma trag in jos , amintiri , durere , regrete , slabiciuni , lacrimi . Lacrimi de sange !!! Eram pe moarte , acum strig dupa ajutor !!!
In fiecare zi , la ora 00:30 , ma rog cu prietena mea de suflet Rebeca , pentru iertare , pentru mantuire , pentru putere , pentru viata , si indrumare ... stiu ca e poate destul de tarziu pentru unii dintre voi , dar poate daca va amintiti , rugati-va pentru mine , sa am puterea sa ma intorc la Domnnul...si eu ma voi ruga pentru voi.
Va iubesc fratii mei !!!

Ada

2 comentarii:

Eliza spunea...

Pe oricine vine la El nu il va izgoni afara. Binecuvantata sa fie inima ta care vrea sa se rupa de tot din robia pacatului. Dumnezeu are puterea si El ti-o va da, pentru ca o ceri.
Lupta-te, Ada, lupta-te cu staruinta si vei avea biruinta. Ma alatur si eu celor ce se vor ruga cu si pentru tine.
>:D<

Poze nunta Antonia spunea...

felicitari, in primul rand pentru blog,
iar in al doilea rand pentru minunatele postari. chiar m-a impresionat articolul.succes in continuare