vineri, 4 aprilie 2008

AS VREA SA INVAT......

As vrea sa invat sa cant la pian.As vrea sa invat sa pictez mai frumos.As vrea sa invat sa cant la chitara.As vrea sa invat sa ma dau cu skate-ul.As vrea sa invat sa conduc.As vrea sa invat sa gatesc mai bine.As vrea sa invat sa fac prajituri.As vrea sa invat sa fotografiez.As vrea sa invat sa am mai multa rabdare.As vrea sa invat sa fiu mai buna cu cei care nu merita sa ma port urat.As vrea sa invat sa iubesc mai mult.As vrea sa invat sa daruiesc cu mai multa dragoste.As vrea sa invat sa stiu sa dau raspunsuri corecte.As vrea sa invat sa vorbesc cu cuvinte placute.As vrea sa invat si matematica.As vrea sa invat si intelegerea.As vrea sa invat sa fiu fericita cu orice si din orice.As vrea sa invat sa dansez.As vrea sa invat sa cant.As vrea sa invat poezii.As vrea sa invat bucuria venirii primaverii si sa nu ma las apasata de cele multe alte probleme cotidiene.Si cat as vrea sa las deoparte toate clipele triste si sa zambesc mereu cu un zambet adevarat!!!!


pace:)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Stiri Crestine.ro susține misionarii și organizațiile de misiune în mod special cele din Romania. Am ales săptămânal să prezentăm câte un misionar român, să îi sprijinim în rugăciune și să îi întrebam de nevoile lor financiare sau de altă natura, și cât avem posibilitatea să îi susținem. Vreau să vă provoc și pe voi cititorii site-ului să vă alăturați echipei Stiri Crestine.ro și să luptăm în linia a două spijinind misionarii noștri.

Rog pe cei care dețin bloguri și site-uri să ne susțină afisând banner-ul care l-am pregatit pentru acest proiect, și dacă se poate să posteze informațiile care le postam noi despre misionari.

Codul pentru bannere il gasiti aici ! Bannerul se va schimba în fiecare săptămână în mod automat.

Daca veti posta un bannerul site-ul/blog-ul dvs. va aparea pe prima pagina a site-ul nostru http://www.stiricrestine.ro la rubrica: Ne sustin! Lasati-ne un mesaj daca ati afisat bannerul.

play_it_chill spunea...

fain:) ...si eu as vrea sa invat sa cant la pian ...si as vrea sa invat sa cant :)) ...dar invat sa cant la chitara si invat sa ma dau cu skateul :P :))

Anonim spunea...

am inceput sa vizitez blogurile care le am pe pagina mea..si am dat si de al tau. Te salut si ozi faina sa ai! :*