miercuri, 30 martie 2011

Cer indurare !!!


Astazi,30 Martie 2011 , pentru prima data dupa prea mult timp , am ingenunchiat , si mi-am amintit cum este sa impartasesc cu Dumnezeu durerea mea , mi-am amintit cum sa cer iertare si indrumare . E greu , nu este usor de loc , este chiar mai greu acum ca sunt atat de departe de casa si de cei dragi. , si parca este si mai greu ca la inceput , mai greu ca atunci cand m-am intors prima data...poate pentru ca atunci mi-am regretat pacatele ce le facusem inainte sa stiu ca ele erau gresite , acum ma intorc inspre El cu rusine , tocmai pentru ca stiu ca am gresit de buna voie in perioada in care m-am indepartat de El...este foarte complicat , lanturile pacatului ma trag in jos , amintiri , durere , regrete , slabiciuni , lacrimi . Lacrimi de sange !!! Eram pe moarte , acum strig dupa ajutor !!!
In fiecare zi , la ora 00:30 , ma rog cu prietena mea de suflet Rebeca , pentru iertare , pentru mantuire , pentru putere , pentru viata , si indrumare ... stiu ca e poate destul de tarziu pentru unii dintre voi , dar poate daca va amintiti , rugati-va pentru mine , sa am puterea sa ma intorc la Domnnul...si eu ma voi ruga pentru voi.
Va iubesc fratii mei !!!

Ada

4 comentarii:

Eliza spunea...

Pe oricine vine la El nu il va izgoni afara. Binecuvantata sa fie inima ta care vrea sa se rupa de tot din robia pacatului. Dumnezeu are puterea si El ti-o va da, pentru ca o ceri.
Lupta-te, Ada, lupta-te cu staruinta si vei avea biruinta. Ma alatur si eu celor ce se vor ruga cu si pentru tine.
>:D<

Poze nunta Cristiana spunea...

felicitari, in primul rand pentru blog,
iar in al doilea rand pentru minunatele postari. chiar m-a impresionat articolul.succes in continuare

Iasi spunea...

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://i-love-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Campionat Spania
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este iacob_ctin@yahoo.com).
O zi buna va doresc

Esther Estherr spunea...

Pace ,s-a deschis o platforma crestina similara cu FB,
ne-ar face placere sa va avem pe platforma cu blogul
dumneavoastra,cu intrebarile si raspunsurile dumneavoastra .
.platforma aceasta este creata pentru toti crestinii toate blogurile crestine
site urile crestine si orice altceva ce ajuta pe crestin pe cale
..ne-ar face placere sa ne vizita si poate chiar sa ne impartasiti ideile ,
experienta de viata cu Dumnezeu
pentru folosul celor care sunt mai noi pe calea credintei
va asteptam si va multumim anticipat daca credeti ca aceasta
platforma este utila va rugam sa o recomandati si prietenilor
dumneavoastra https://strangergod.com/index