miercuri, 12 martie 2008

Lumea modei....dar care e lumea mea???






Asta era lumea mea...

As fi dat orice acum cateva luni ca sa ajung sa imi prezint in lumea intreaga creatiile...chiar m-am gandit la un moment dat ca "mi-as vinde sufletul pt asa ceva,pt faima"...acum,ma gandesc mai bine,totul e trecator...ce imi cladesc eu in aceasta lume,va fi distrus si nu pot sa iau nimica cu mine pe "lumea cealalta".


Tatal meu mereu face presiuni asupra mea si ma indeamna sa plec din tara sa reusesc sa am o cariera in VEST!!Sa cladesc ceva,sa am un salariu bun si sa ma vada venind din Germania(sa presupunem)cu o masina foarte tare,si un sot poate mai bogat decat mine....


Imi este foarte greu...ma aflu mereu intre Da si Nu,intre lumea crestina si cea din afara...intre ACUM sau ai Rabdare...intre FAMILIA MEA DE ACASA si cea de la BISERICA!!!!

Poate ca asa trebuie sa fie...stiu ca asta nu este cea mai grea incercare,am o viata chiar frumoasa,nu pot sa ma plang,desi sunt destule lucururi in viata mea care tebuie schimbate,viata mea trebuie schimbata radical!!!!!!!!!!!!


Dar stiti voi cat de greu e sa fi singurul copil si parintii tai(nepocaiti)sa aiba un plan pt tine pt viitorul tau,sa aiba o speranta in tine.sa fi ultima lor speranta ca tu vei face ceea ce ei nu au facut...????????????


Am iubit lumea modei,imi doream sa ajung un mare designer vestimentar...inca mai imi doresc lucrul acesta,si cred ca voi reusi...


Dar intrebarea e....cum imi voi satisface parintii????

Nu e de ajuns pt ei sa ma casatoresc si sa fac copii....


Matusa mea:)imi spunea ca "mai dintai trebuie sa fiu o sotie si o mama buna si apoi cariera sau job"!!!!



Eu imi doresc asa ceva...si cred ca o familie fericita crestina,m-ar fericii si m-ar implinii mai mult decat orice bogatie materiala:)


Doamne ajuta-ma sa iau deciziile corecte!!!!!


pace:)






2 comentarii:

Eliza spunea...

Asa sa fie. Dumnezeu sa iti descopere gandul Lui si visul Lui pentru tine, Ada.
Ti-am gasit blog-ul la Tamara si ma bucur ca ti-ai facut.
Domnul sa binecuvanteze si sa faca utila pentru multi activitatea ta aici, pe blogspot, si mai ales activitatea si lucrarea printre oamenii de noi.

LivingForGodNoRegrets spunea...

Multumesc draga mea(salvatoarea mea de portofel;)) sa ramai puternica in credinta si sa urmezi calea ce El ti-a aleso...continua sa te implici si sa le vorbesti altora despre Dumnezeu...!!!Gbu :*
pace:)