marți, 25 martie 2008

Marti va fi altceva!!!


Astazi,am inceput o zi minunata,da,m-am trezit cu 5 minute inainte sa sune ceasul,si atunci m-am bucurat,caci nici nu m-am sculat din pat,si i-am multumit lui Dumnezeu pentru aceasta zi!


Am avut grupa,dar nu se poate continua asa....am crezut ca grupa noastra e condusa de alte scopuri...nu am crezut ca o sa aud oameni spunand ca nu e nevoie sa ne mai rugam ,sau mai bine sa cantam decat sa ne rugam, scopuri,scopuri,scopuri.....altele....decat cele bune....

Saptamana viitoare,i-am promis unei persoane foarte dragi mie,ca va fi altfel,DA,nu ma intereseaza daca ii va deranja pe unii,sau daca nu ma vor intelege....Marti,va fi altceva!Cand mi-a spus Radu azi,sa ma pun in genunchi sa ma rog,m-as fi pus in genunchi sa ma rog!Sa ne fi pus toti sa ne rugam,in genunchi!Da ,atunci,altfel ar fi fost rugaciunea noastra!Mi-am pierdut cuvintele azi,la rugaciune,nu mai puteam sa zic nimica,unde imi erau cuvintele de lauda...de multumire....???Poate le-a aruncat pe geam persoana care spus ca sa nu ne mai rugam....???Nu stiu....m-am pierdut si eu in scopuri??!!


Pe drum,liniste,ma gandeam la multe,printre care la dorinta mea de a fi sincera cu mine !!!Da asta e o problema...Atunci cand te ascunzi fata de oameni,nu e o asa mare problema,dar cand te ascunzi fata de tine....e grav!!Practic,as traii intr-o minciuna....m-as mintii pe mine!!!Dar nici nu pot sa strig in gura mare...ca toata lumea sa auda SINCERITATEA MEA!!!!!Ah,cat de eliberata m-as simtii!!!!!!


Martea viitoare,o sa incerc sa vorbesc si eu...si cat pot sa vorbesc bine...


Eu,femeia....Eu,barbatul,am vorbit de ceva real...da real!Caci noi suntem doar oameni,si Dumnezeu a creat-o pe Eva,pentru ca a vazut ca nu e bine ca barbatul sa fie singur!!Deci inca de la inceput a existat singuratatea,si dorinta de a o opri!DECI surioara mea draga E NORMAL SA AI DORINTELE ASTEA(stii tu):)Am mai vorbit eu de asta,de normalul din om:)


Infuntati uriasii.Imi sunt propriul urias!Primul cu care trebuie sa ma lupt!


Alt gand ce l-am avut astazi;O persoana,destul de apropiata,nu stie cum e sa ai o familie..Ma uitam astazi la gazdele noastre in baie...colorata,vie,se vedea ca acolo traieste o FAMILIE....Si mi-a fugit gandul la acea persoana...Cat de nefericita poate fi.Sa ajungi sa nu ai decat realizari materiale...si sa nu ai copii,sotie...nimica,decat cateva case,masina si bani in cont...Nu e de ajuns...Niciodata nu o sa stie ce e fericirea adevarata!!!Niciodata nu o sa se bucure de glasul propriilor copii,de plansul sau rasul lor...de iesirile la iarba verde din weekend,de momentul casatoriei copiilor,sau a intalnirii nepotiilor....Niciodata nu o sa stie cum e.Parca ma apuca pe mine disperarea cand ma gandesc!!!!Atat de trist...:(



Voi fi sincera,fata de Domnul,caci nu ma pot ascunde fata de El,si apoi fata de mine!

Cred ca acesta e un gand care ma elibereaza de lanturile fricii !!!

Nu ma atinge nimica din ce spun cei din jurul meu....am observat astazi....fortat,acest lucru!Sunt indiferenta la vorbele lor,desi faptele ma dor!!!!

Dedicare mai multa..nu scopuri la grupa..Ok????Vreau sa vin acolo sa ma cladesc,cum am venit martea trecuta,cantand,zambind,zburand:)


Ramaneti puternici:)


Va iubesc:)


pace:)



2 comentarii:

irina spunea...

Ii multumesc neincetat lui dumnezeu pt tine! esti una dintre cele mai SPECIALE persoane din viata mea. continua sa fii o binecuvantare pt noi! continua sa fii in clocot pt EL, ISUS, mereu! ma rog ca fiecare zi din viata ta sa fie inspirata numai de EL, si tu sa ne inspiri pe noi la randul tau! fii binecuvantare in fiecare zi! continua ceea ce ai inceput!

Tam spunea...

AMIN!